Bytefest 2010 zajištěn

21.06.2010 23:31

 

Byla mi potvrzena objednávka sálu, takže termín konání ByteFestu je ofiálně ve stanovený víkend, to znamená od pátku 1.října do neděle 3.října 2010. Jak již bylo uvedeno dříve, došlo k malým změnám v organizačním týmu.
Přípravy na letošní ByteFest jsou v plném proudu, pronájem tamních prostor je zajištěn. A stejně jako loni, i letos budou k dispozici učebny pro přespání. Po loňském "nezdaru" jsme změnili tým spolupracovníků. Bez Wotnaua to není ono, takže letos přislíbil, že si zase něco připraví. Budou nejenom přednášky, ale i soutěže o ceny. Kdo se těšil na obsluhu "nahoře bez", bude možná zklamán, ale i tak bude zajištěno občerstvení.

   Internet nám poskytne náš technický partner pe3ny.net s.r.o.

 

Sledujte Novinky a nezapomeňte, že zde na webu máme i Diskuzi. Máte-li jakékoli připomínky, rádi si je přečteme a odpovíme. Díky, Tomsoft a Bucci.

Bohužel, stejně jako loni, nebudou "plechovky". Již se nám nedaří navázat kontakty na bývalé "levné dodavatele".

Když kdokoli přesouváte, upravujete web nebo měníte poskytovatele, dejte prosím vědět, ať mohu provést aktualizaci, aby případný odkaz na fotky či web nekončil chybovou hláškou typu - nenalezeno - sorry, vole, error - atp. Díky ;)

 

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.