ZIX - ZICHER - 23.09.2012, 23:41

25.09.2012 13:57

Pro Ostravskou herni divizi Bytefest zacal uz ve ctvrtek vecer, kdy se clenove ve slozeni ZIX, MAS, MDF a dva cerstve prijati clenove WIX a CRK sesli tradicne na Pajde trosku se roztrenovat. Rekordu moc nepadalo, ale zahrali jsme si pekne a meho zamestnavatele by mohlo tesit, ze ma v Ostravske herni divizi jiz ctyrnasobne zastoupeni (pokud zapocitam MDF, ktery tam jiz nepracuje :) ).

Pracovni duvody mi zabranily vyrazit drive, a tak jsme se v patek s MASem sesli na svinovskem nadrazi az ve ctyri odpoledne, sraz okamzite zacal nadavanim, nebot nas vlak si ze Slovenska privezl ctyricetiminutove zpozdeni. Ostravske herni divize ve slozeni ZIX a MAS tedy na misto konani dorazila az pred devatou vecerni.

Zatimco v hlavnim sale se jiz vystavovatele pilne pripravovali na sobotni napor, SFC, SCH, OLD, DAQ a OFU dusledne zhavili klavesy ci jine ovladace. Ostravska herni divize se pak, po nezbytnem zapojeni techniky (zejmena pak MASova druheho projektoru) a nemene nezbytnem svlazeni hrdla cile zapojila do deni. Dvouherni dvojice se cile stridaly a promichavaly, a to byl patecni vecer pouhou predzvesti veci sobotnich. Lezeni pod promitaci zdi tak bylo obsazeni az kolem ctvrte hodiny ranni.

Jenze Bytefest nikdy nespi - prvni ranni ptacata z hlavniho salu byla slyset uz kolem sedme, a o hodinku pozdeji bylo i lezeni Rotaxu opet prazdne. Aktivita se opet presunula k pritomnym pocitacum a vznikla vicemene stabilni dvojice SFC-SCH, ktera zejmena v letadlech trhala jedno prvni misto za druhym. Po necekanem prijezdu MIRa se pak po vetsinu casu drzely tri stabilni dvojice - krome jiz zminene SFC-SCH take letadlari OLD-MIR a Ostravska herni divize, tedy prevazne mlatickari ZIX-MAS. Rekordy opet padaly jak hrusky, i pres odchod Ostravske herni divize do jedne ze ZIXovych druhdy oblibenych smichovskych hospudek :).

Rotax samozrejme nebyl jedinou naplni soboty - v hlavnim sale se jako obvykle konaly i prednasky, pricemz zaujal zejmena robot Mr. HOLuba. To nejde popsat - to se musi proste videt :).

Hralo se dal! Dva projektory, tri jiz stabilizovane herni dvojice, dusledny prisun zivotodarnych tekutin, neustale neuspechy MASe v King of Dragons a ZIXe v Knights of the Round, jakoz i spousta dalsich her a prijemnych pokecu zpusobilo, ze se spat slo az nekdy mezi druhou a treti rano.

Nedele, konec akce a uklizeni? Ale kdeze! I v nedeli se vystavovalo, prednaselo, a z naseho pohledu hlavne hralo. Tempo jiz ale prece jen bylo ponekud pomalejsi, ucastnici ze vzdalenejsich koutu se pomalu rozjizdeli do svych domovu. S uderem jedne odpoledne tak na poli Rotaxu byla aktivni jiz jen Ostravska herni divize, nicmene i ta opustila bojiste kolem ctvrte hodiny odpoledni.

Toz tak - za sebe mohu se priznavam k celkem patnacti cerstvym rekordum, z toho pak jedno prvni misto (s MASem v Gaia Crusaders). Hvezdami vikendu vsak nepochybne byla dvojice SFC-SCH se snad deseti prvnimi misty. V dobe psani tohoto clanku bylo odeslano kolem ctyriceti rekordu, minimalne stejne mnozstvi se vsak jeste da realne ocekavat.

Male shrnuti:
Velmi aktivne hrali SFC, SCH, OLD, MIR, MAS, DAQ, OFU a ZIX.
Z dalsich hracu byli pritomni VLD, SLA, HOP, ORI, WAY, JOY, HOL a IPB (a jestli jsem nekoho zapomnel, tak se omlouvam :) ).

Special thanks patri nasledujicim:
MASovi - jednoznacne na prvnim miste. Prijet z Anglie v den setkani Ostravske herni divize a odcestovat zpet primo v posledni den Bytefestu, to uz je opravdu oddanost veci a zaslouzi nejvyssi uznani.
Vsem ostatnim hracum, minimalne proto, ze jsem je dlouho nevidel :).
Autorovi gulase - smakoval!
Mr. HOLubovi za robota a hlasku soboty: "To musis MACKAT!" ;)
A samozrejme VLD-Tomsoftovi, za to, ze se s tim rok od roku znovu a znovu sere a porad mu z toho vychazi vyborna akce!

Toz snad za rok zase na zahranou!

 

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.